Τρόποι Πληρωμής


Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στο thobi.gr γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών Ελλάδας και εξωτερικού Visa, Mastercard, μέσω του συστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Επιλέγοντας στην αγορά σας την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στο απόλυτα ασφαλές «περιβάλλον» της Εθνικής e-commerce, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία προστατεύονται από τα υψηλότερα συστήματα online ασφαλείας PCI DSS.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ ή ACS Courier κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας ή στο ταχυδρομικό γραφείο, αν η περιοχή που δηλώσατε είναι δυσπρόσιτη.

Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Εθνική Τράπεζα: GR75 0110 2080 0000 2080 0309 294

Δικαιούχος: Ζώγκα Θωμαή

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

 

Αποστολή


Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω των εταιρειών ΕΛΤΑ COURIER ή ACS COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 3,50 ευρώ, ενώ για αγορές άνω των 30 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που επιλέγετε την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος 2 ευρώ και για δυσπρόσιτες περιοχές με παράδοση στον χώρο σας με κόστος 4 ευρώ. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

 

 

 

 

 

Όροι χρήσης